DETAILING INTERIOR PROFESIONAL

Detailing interior Auto profesional: curatare tapiterie, piele, plafon, usi, bord

Interiorul autoturismului trebuie curățat și igienizat în mod regulat pentru a spori confortul și pentru a proteja sănătatea conducătorului și a pasagerilor.

SERVICII DETAILING INTERIOR PROFESIONALE

DETAILING INTERIOR

Detailingul interior reprezintă procedura prin care se curăță și igienizează suprafețele, se restaurează finisajele din interiorul autoturismului în cel mai mic detaliu folosind tehnici și produse dedicate curățării suprafețelelor interioare.

În funcție de gradul de folosință al autoturismului, tapiteria și pielea din interior se murdăresc și degaja un miros neplăcut. Oferim servicii profesionale de detailing interior, folosim produse profesionale care nu deteriorează materialele și reîmprospătează aspectul acestora.

DETAILING INTERIOR AUTO

Curatarea interiorului autoturismului este importanta si se realizeaza cel putin o data pe an pentru tapiteria textila și la un interval de 6 luni pentru interioarele din piele.

Detinem aparatura profesionala, produse (solutii de curatare) de cea mai inalta calitate, acționăm asupra suprafetelor fara a degrada accesoriile si componentele autorurismului. 

Curatam si igienizam orice tip de tapiterie textila sau din piele, plafonul, podeaua, covorasele, panourile de pe usi, mocheta din portbagaj, cu aparatura profesionala care asigura patrunderea in structura elementelor, astfel încât elementele curățate arata ca noi. 

CURATARE TAPITERIE

Detailing Tapițerie
injecție - extracție
Cu Aburi

Tapiteria auto este adeseori neglijata. În timp, scaunele și bancheta autoturismului pot capata un aspect neplacut, neingrijit, prafuit, cu pete și mirosuri neplacute. Desi mai putin vizibil, acelasi lucru se intampla și în cazul celorlalte elemente de tapiterie, precum fetele de usi, plafon, sau mocheta.

Folosim echipamente profesionale cu apa fierbinte si aburi pentru curățarea tapițeriei în detaliu si punem accent pe indepartarea murdariei, prafului, petelor dificile si in special al mirosului neplacut din masina.