DETAILING COMPARTIMENT MOTOR

Extinde perioada de viață a componentelor auxiliare și protejează motorul

Detailingul compartimentului motor este executat de personal cu experiență folosind tehnologii și produse care nu pun în pericol funcționalitatea optima a motorului.

PREVENIM UZURA PREMATURA A COMPONENTELOR AUXILIARE

DETAILING MOTOR

Pe langa reviziile obisnuite si reparatii, motorul are nevoie si de curatare. Compartimentul motor se curata cu echipament special folosind aer comprimat si solutii puternice de degresare. Scurgerile de ulei si alte fluide, in combinatie cu praf si caldura degajata de motor pot afecta in timp componentele de plastic si cauciuc. Recomandam efectuarea unui detailing al compartimentul motor odata la 6 – 12 luni, in functie de nivelul de exploatare al autoturismului.

inaintedupa

DETAILING COMPARTIMENT MOTOR PROFESIONAL

Compartimentul motor este un loc ideal pentru acumulări de ulei și lichide, praf, nisip, etc. În timp, componentele mecanice și electrice au de suferit, oxidează, se pot uza prematur sau pot genera defecte. Pentru aspect și pentru a proteja și prelungi durata de viață a elementelor din plastic, metal sau cauciuc recomandăm efectuarea periodică a unui detailing motor.

Un motor murdar poate provoca probleme grave. Dacă pe motor s-a depus un strat de praf împreună cu ulei, acest lucru poate afecta controlul scurgerilor de ulei sau a lichidului de răcire. Mai mult, dacă măsurile nu sunt luate la timp, astfel de scurgeri duc la probleme mai grave, inclusiv un incendiu. 

De asemenea, murdăria blochează eliminarea căldurii din motor, acest factor are un impact major asupra funcționalității, caz în care motorul se poate supraîncălzi cu ușurință. Astfel, puterea scade, consumul de combustibil crește iar rezistența la uzură scade.