FOLIE PROTECTIE FARURI SI TRIPLE

Protejează farurile și triplele autoturismului tău cu folii dedicate

Procedura de polish a farurilor și a triplelor autoturismului tău nu reprezintă o soluție viabila, alege sa previi deteriorarea acestora în timp cu ajutorul foliei de protecție dedicate și păstrează aspectul estetic intact.

Protecție împotriva deteriorării și a factorilor de mediu

Folie Protecție Faruri

Odată cu trecerea timpului farurile autoturismului tău capata un aspect inestetic, devin mate și zgariate iar acest aspect afecteaza vizibil intensitatea luminilor.

Daca ai achiziționat un autoturism second hand iar farurile nu se afla intr-o stare tocmai buna, sunt matuite, zgariate sau ciupite de la pietre, va asteptam în atelierul nostru pentru a le reconditiona și proteja aplicând o folie de protectie dedicata.

Protecție Faruri și Triple cu folie dedicata

Folia de protectie pentru faruri și triple protejează sistemul de iluminat al autoturismului împotriva factorilor de mediu, nu permite obiectelor care lovesc suprafata acestora sa produca zgarieturi sau alte daune de ordin estetic, previne ingalbenirea farurilor datorită expunerii la razele UV ale soarelui, nu permite matuirea și păstrează aspectul de nou.

Datorita claritatii sale optice, folia de protectie pentru faruri și Triple nu schimba culoarea acestora, nu diminueaza lumina și asigura protectie sporită impotriva ciobiturilor de pietre din carosabil, substanțe chimice din spalatorii si alti factori externi.

Folia de protecție este proiectata sa reziste la condițiile meteorologice extreme (temperaturi ridicate & îngheț), la agenți chimici externi (soluții concentrate din spălătorii) dar și la temperatura ridicată emisă de becurile farurilor și stopurilor.