MONTAJ FOLIE OMOLOGATA RAR

SALON AUTORIZAT RAR PENTRU EFECTUAREA DE MODIFICARI CONSTRUCTIVE SI APLICARE FOLIE

Dacă ai decis sa iti montezi o folie auto și ești în căutarea unui salon autorizat de Registrul Auto Roman (RAR) ai ajuns în locul potrivit.
FOLIE GEAMURI OMOLOGATA CU GARANTIE 10 ANI

MONTAJ FOLIE GEAMURI

Foliile auto Fusion îmbunătățește aspectul autovehiculului dumneavoastră, totodată acestea va protejează de disconfortul termic (Control Solar, UV și Luminozitate).

De asemenea, aplicarea foliei Fusion pe geamuri îngreunează efracția și reține cioburile în caz de accident, împiedicând rănirea pasagerilor.

Alegerea unei folii auto de calitate este primul si cel mai important în cazul în care va decideti sa utilizati o astfel de folie pe geamurile autoturismului dvs.

Cum alegem folia perfecta?

În primul rând alegeți o marcă de renume. O reputație bună trebuie câștigată, iar asta înseamnă că foliile acelui producător au fost utilizate de ateliere pe scară largă pentru perioade îndelungate, au fost testate și revizuite.
Informații detaliate despre companie și produsele sale trebuie să fie disponibile online pentru toată lumea iar specificațiile tehnice ale diferitele produse ale companiei să fie, de asemenea, ușor de accesat și de comparat.

Alegerea unei companii cu o reputație internațională de succes este primul și cel mai important pas în alegerea foliei potrivită autoturismului dvs.

Montajul este asigurat de personal cu experiență de peste 15 ani, folosim ustensile profesionale care asigura o calitate superioara a manoperei.