POLISH AUTO PROFESIONAL

REIMPROSPATEAZA ASPECTUL MASINII TALE

In functie de starea masinii si procedeul aplicat, se pot inlatura pana la 95% din defecte.

Ofera autoturismului tău aspectul de nou din trecut

POLISH CAROSERIE

Tratarea vopselei si inlaturarea impuritatilor de la suprafata, inlaturarea zgarieturilor usoare, inlaturarea unor pete de vopsea, toate aceste probleme vor fi remediate in timpul procesului de polish al caroseriei.

Garage Craiova oferă autoturismului dvs. aspectul de nou din trecut, folosind următoarele proceduri:

Ce înseamnă Polish?

Polish-ul Auto reprezintă procedura de lustruire folosind substanțe profesionale abrazive și nonabrazive a lacului aplicat pe vopsea. 

Polish-ul abraziv șlefuiește suprafața de lac aplicată vopselei pana se indeparteaza defectele și zgarieturile. 
Procesul de polishare se realizeaza in mai multe etape in functie de gravitatea defectelor din stratul de lac.

Daca suprafata lacului nu prezinta zgarieturi se poate face un polish nonabraziv pentru ai da un luciu, si se poate aplica o ceara pentru a proteja stratul de lac.

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zilnic uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care nu se pot înlătura prin spălare clasica.

Stiati ca vi se poate suspenda certificatul de inmatriculare daca farurile se prezinta intr-o stare foarte proasta?

POLISH FARURI & TRIPLE

Farurile sunt unele dintre cele mai importante componente pentru vizibilitatea pe timp de noapte. Randamentul acestora poate scadea odata cu deteriorarea lor datorita conditiilor de drum. Plasticul transparent al farului este tratat din fabrica cu un lac special pentru a rezista la diferentele mari de temperatura, raze UV s.a.m.d si pentru a preveni imbatranirea lui. Acest strat de lac in timp se deterioreaza si diminueaza transparenta plasticului astfel farurile nu mai dau randament si vizibilitatea scade.