TRATAMENT NANO COATING

PROTECTIE IMPOTRIVA FACTORILOR DE MEDIU SI REZIDURILOR

Protectia ceramica creeaza o bariera protectoare rezistenta la abraziune, raze UV, murdărie, apa, transfer de culoare sau decolorare și are proprietăți anti statice.

Aplicare protectie Nano-Ceramica in Craiova

CERUIRE AUTO CERAMICA

Protectia bazata pe dioxid de siliciu (SiO2) este cea mai sofisticata protectie pentru vopselurile auto ce a fost dezvoltata pana acum. Datorita unor procese chimice speciale, siliciul este amestecat cu anumiti solventi care permit aplicarea sa pe suprafata vopsita, avand ca rezultat o duritate substantiala.

Protectia ceramica va ofera urmatoarele beneficii:

DESPRE protecția CERAMICA

Protectia ceramica este un coating care se aplica dupa procedura de Polish finala a lacului pentru a mentine si a proteja luciul lacului pe o perioada foarte indelungata de timp.

Protecția Ceramica oferă o protectie ridicata impotriva tuturor atacurilor poluante externe, cum ar fi murdaria din trafic, insecte, ploi acide, sare si razele UV. Datorita compozitiei speciale a acestui produs pe baza de dioxid de siliciu (SIO2), vehiculul dvs. este protejat si arata fantastic timp indelungat. 

Te-ai întrebat vreodată cum de reprezentantele auto isi mențin mașinile extrem de sclipitoare pentru o perioada atât de îndelungată de timp?

Cel mai ușor mod de a înțelege protecția ceramica este acela de a iti imagina aceasta procedura ca pe un strat de piele extra. Protecția ceramica folosește tehnologia nano, un strat de protecție invizibil alcătuit din particule extrem de fine.

Aceasta protectie va asigura, de asemenea, ca micutele zgarieturi si vartejuri sunt mai putin susceptibile sa apara.