Sterilizare interior auto

Tratament de prevenire a bolilor infecțioase cu Termo Aerosol

Sterilizarea autoturismului este solutia perfecta pentru un aer curat, iar satisfacerea clienților care au ales acest serviciu ne garanteaza ca este si cea mai eficienta.

IGIENIZAREA SUPRAFETELOR DIN INTERIOR

STERILIZARE INTERIOR AUTO

Curatirea interiorului autoturismului este facuta de fiecare dintre noi, fie personal la unitati de tip self service, fie la spalatorii auto cu personal calificat.

Exista însă și zone mai putin accesibile pentru metodele clasice de curatire, aceste zone sunt predispuse la a gazdui diversi germeni. Procesul de sterilizare a interiorului este realizat cu aparat Termo Aerosol, produsele de igienizare și sterilizare fiind trimise in tot habitaclul masinii distrugând toti agentii patogeni de pe orice suprafata.

AVANTAJELE PROCESULUI DE STERILIZARE

Stiti de ce literatura de specialitate recomanda ozonificarea autovehiculului inclusiv in anotimpul cald?

Deoarece vara, umiditatea atmosferica fiind mare, aerul din interiorul masinii va fi asemanator cu cel dintr-o sera (cald si umed), acesta fiind un mediu ideal pentru inmultirea si dezvoltarea bacteriilor, fungilor si mucegaiului, rezultand de aici si accentuarea mirosurilor neplacute

Societatea evolueaza, la fel si tehnologia. Nu ramaneti in urma si apelati la cea mai avansata solutie de sterilizare care asigura un aer curat în interiorul autoturismului dvs.

Noi vom inlatura germenii, bacteriile si virusii, sporii, mucegaiurile si ciupercile, precum si toate mirosurile neplacute din autoturism cu ajutorul tehnicilor și a produselor dedicate, lasand in urma un aer steril.