TRATAMENT NANO COATING PARBRIZ

Înlăturăm rapid picăturile de ploaie și scăpăm de efectul de orbire

Sporește vizibilitatea în trafic în zilele ploioase cu ajutorul tratamentului nano coating pentru parbriz, luneta și geamurile laterale ale autoturismului.

VIZIBILITATE SPORITA IN ZILELE PLOIOASE

TRATAMENT HIDROFOB PARBRIZ

Tehnologie folosită în industria de aviație, tratamentul pentru parbrize crează o legătură chimică cu suprafața sticlei care ajută la scurgerea imediată a picăturilor de apă atunci autoturismul se afla în mișcare.

Efectul tratamentului hidrofob pentru parbriz, luneta sau geamuri laterale persista între 6 luni și 1 an în condiții normale de utilizare a autoturismului pe timp de ploaie sau ninsoare.

În comparație cu alte produse similare pe piață, durata efectului este de până la 6 ori mai mare.

Tratament Parbriz, Luneta și Geamuri Laterale

Substanțele folisite pentru efectuarea tratamentului se impregneaza in suprafata sticlei, in speta a parbrizului, avand ca efect respingerea oricarui element strain. Ploaia, noroiul stropit de alti participanti la trafic, praful, gainatul nu mai adera pe suprafata geamului. Urmele insectelor nu se usca pe parbriz. Asigura o vizibilitate mult mai buna pe timp de ploaie, ninsoare – contribuind astfel la siguranta circulatiei. Noaptea farurile nu mai stralucesc. 

Curentul de aer curata parbrizul de picaturile de ploaie, astfel incat la viteze de peste 80 de km/h putem circula fara utilizarea stergatoarelor, avand vizibilitate mai buna decat ceilalti participanti la trafic. Uzura stergatoarele de parbriz scade semnificativ fiind folosite mult mai putin. 

Sunt dozate in fiole speciale cu aplicator, avand in continut cantitatea necesara unui parbriz si a geamurilor de la cele doua usi fata. Efectul dureaza 6-12 luni. Nu se poate indeparta cu spuma activa sau jet de apa.