TRATAMENT INTERIOR AUTO

TRATAMENT INTERIOR PENTRU PIELE SI PLASTIC

Interiorul din piele arata excelent, asigura confort și durabilitate daca este curățat și protejat corespunzator. 

RESTAURARE INTERIOR DIN PIELE SI ELEMENTE DE PLASTIC

TRATAMENT PIELE & PLASTIC

Solutiile pentru piele și elemente din plastic sunt menite sa indeparteze contaminarile care astupa porii acestora, redând un aspect estetic de nou. Solutiile pentru piele suplinesc proteinele sau alte proprietati naturale fara de care piele se decoloreaza. Protectia UV poate fi furnizata pielii sintetice sau naturale pentru a preveni decolorarea din cauza razelor solare.

TRATAMENT PIELE

Este important ca tapiteria din piele a interiorului autoturismului sa fie mentinuta curata, tratata si hidratata, bucurandu-va astfel cat mai mult timp de frumusetea si aspectul ei original, fara luciu, crapaturi sau rupturi.

Curatarea cu produse neadecvate poate fi in detrimentul tapiteriei dumneavoastra. Folosirea servetelelor umede, diverselor tipuri de detergenti si solutii duc la distrugerea peliculei de lac protector al pielii, astfel pielea va fi expusa, incepand sa apara crapaturi, lucru insesizabil la inceput .

Garage Craiova oferă servicii de curatare folosind solutii profesionale si tratament tapiterie piele, astfel pielea poate „respira” din nou, ramanand moale si flexibila.

TRATAMENT PLASTIC

 Se curata minutios cu degresanti specifici, cu ajutorul pensulelor de detailing si atomizatorului de tip vortex. Dupa curatare acestea vor fi hidratate cu dressing de polimeri pe baza de apa. Cu alte cuvinte, nu se vor utiliza in niciun caz siliconi.

Din punct de vedere financiar, procesul reconditionare a materialelor din plastic reprezinta un mare avantaj evitand astfel inlocuirea diverselor obiecte din plastic, cu unele noi si costisitoare. Tratamentul aplicat restaureaza aproape complet orice suprafata din plastic, vopsit sau transparent, corecteaza zgarieturile si ciobiturile. Optional se poate aplica o folie de protectie.