VOPSIT INTERIOR PIELE

RECONDITIONARE PRIN VOPSIRE A INTERIORULUI TAU DIN PIELE, PLASTIC sau VINIL

Interiorul din piele arata excelent, asigura confort și durabilitate daca este curățat și protejat corespunzator. 

RESTAURARE INTERIOR DIN PIELE

SERVICII VOPSIT PIELE

Dacă nu este întreținută corespunzător, pielea interiorului se va deshidrata, decolora și chiar crapa. Cele mai vulnerabile zone al interiorului sunt suporții laterali ai scaunelor din fata, mânerele ușilor, volanul și schimbătorul de viteze, dat fiind faptul ca aceste elemente sunt supuse uzurii în mod frecvent atunci când folosim autoturismul.

Procesul de restaurare include curățarea, restaurarea și ulterior vopsirea zonelor afectate pentru a reda aspectul estetic de nou. După revopsire se recomanda aplicarea unui tratament de protecție a interiorului din piele pentru a menține în stare excelenta fiecare element. 

RESTAURARE INTERIOR PIELE

Redam culoare interioarelor auto din piele folosind produse și tehnici profesionale executate de către personal calificat cu experiență de peste 15 ani în domeniu.

Ne asumăm responsabilitatea și garantăm eficacitatea acestui serviciu. Deținem un portofoliu real compus din mai mult de 1000 clienți mulțumiți.

Fiecare KM parcurs contribuie la deprecierea elementelelor din piele ale autoturismului dvs., odată cu trecerea timpului uzura asupra interiorului încalcă serios senzația de lux și confort.

Reconditionam prin curățare, hidratare și vopsire elementele de interior al autoturismului dvs., asiguram demontare și montare fără a pune în pericol structura inițială a acestora.